Hvis du synes, at dit hjem trænger til en personlig make-over, så er du sikkert ikke den eneste. Jeg har mødt mange mennesker, der gennem tidens løb, har haft lyst til fornyelse af deres bolig. Som eksempel, kan dette særligt ses på de sociale medier, såsom: Facebook, Pinterest mm. Bare alene, har en facebook gruppe ved navn: ”For os der elsker boligindretning”, formået at samle over 34 000 medlemmer! Det belyser tydeligt beviset for, at boligindretning langt fra kører på lavblus.
Jeg synes selv at boligindretning er et interessant emne, selvom jeg er en dreng, da det er med til at kaste personlighed på dit hjem. Dette har dog ikke altid været tilfældet, men er kommet over længere tid, i takt med at kæresten flyttede ind og fik min lejlighed til at ligne et hjem.
Jeg har siden ladet mig inspirere af hende og det må siges, at have give pote, hvis du spørger fruen selv. Særligt har passionen for wallstickers ramt mig, som er endt med at blive en hobby ved siden af studiet i form af min egen hjemmeside/blog om vægdekorationer.
Hvorfor lave en guide?
Du kan altid diskutere, hvor relevant det er, at lave en guide, alt efter hvilket emne det belyser. Personligt finder jeg det selv meget nyttigt, da jeg altid føler mig tryg ved, at have en sikker fremgangsmåde ved hånden, når jeg begiver mig ud i et nyt projekt. Dette har også været den primære grund til, at jeg har valgt at lave en guide til førstegangsbrugere af wallstickers.
”Jamen er det virkeligt så svært?” tænker du måske? Både og, da det afhænger af, hvor godt du har dine hænder skruet på, og hvor mange venner du har med over projektet – alt efter størrelsen af motivet.
Egen erfaring
Min første opsætning vil jeg ikke vælge at betragte som særlig vellykket, medmindre jeg led af stærk nedsat synsevne. For et par måneder tilbage var kæresten og jeg begge enige om, at lejligheden trængte til forandring og nåede frem til, at vægdekoration blev det næste skud på stammen. Vi søgte flittigt på nettet og fandt efter lidt tid et wallsticker verdenskort. Få dage efter hentede jeg det på posthuset og bestemte mig naivt for, at jeg sagtens kunne gøre det på egen hånd.
Resultatet blev ikke noget, man behøver at tale om. Det gik efter omstændighederne, ikke særlig optimalt, og jeg endte med, at stå med et motiv, der flere gange var faldet sammen, som resulterede i folder og bobler i folien. Dette skyldtes, at jeg ikke havde arme nok til at holde motivet ordentlig udstrakt. Det beviste blot, at man enten skal være en blæksprutte, eller huske at inddrage flere mennesker til større opsætninger af wallstickers.
Guiden
Jeg har siden min bummert, udarbejdet en guide, som skal gøre det nemmere for mig selv og andre, at montere deres første wallsticker. Fremgangsmåden er blevet rettet til, i takt med jeg er blevet rigere på erfaring og viden – nettet er din ven! Min fremgangsmåde kan du finde på min blog.
Til eftertiden
Jeg håber du vil have denne guide i tankerne fremover, hvis fremgangsmåden går i glemmebogen. Der er trin nok at huske, og jeg anvender den også stadig selv, da det er rart at være på den sikre side! Min blog vil jævnligt blive opdateret, så hvis du med tiden, går med ønsket om en mere visuel guide, så bare rolig. Planen er at der inden for den nærmeste fremtid, skal udarbejdes en videoguide. Indtil da, håber jeg du kan nøjes med min metode på skrift, ellers udbyder mange Youtube kanaler inden for samme emne også videoguides. Jeg håber du fandt artiklen nyttig og ønsker dig held og lykke med dine væg klistermærker.
Skriv et svar